VIDEO Doi poliţişti locali clujeni tăvălesc pe jos un bărbat pentru a-l încătuşa. „Dacă era unul mai hotărât, le punea el cătuşele!”

VIDEO Doi poliţişti locali clujeni tăvălesc pe jos un bărbat pentru a-l încătuşa. „Dacă era unul mai hotărât, le punea el cătuşele!”

Poliţistul local încearcă să-l imobilizeze pe bărbat. FOTO: captură video

Doi poliţişti locali din Cluj-Napoca au fost surprinşi cum încercau să încătuşeze cu cetăţean în apropierea gării din oraş. Angajaţii Primăriei erau vizibil puşi în dificultate de faptul că bărbatul a opus rezistenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmarea a fost făcută de către un clujean aflat într-un local din zona gării. Doi agenţi, un bărbat şi o femeie, încearcă să-l imobilizeze pe bărbat. Acesta este trântit la pământ de poliţiştul corpolent, dar nu îl lasă pe acesta să-i pună cătuşele. Poliţista locală, încercând să dea o mână de ajuor, îl loveşte pe bărbat cu bastonul. 
Într-un final, bărbatului îi sunt puse cătuşele. 
Internauţii nu au scăpat ocazia să facă glume pe seama stângăciei cu care poliţiştii locali au acţionat: „Ce profesioniste sunt organele...Dacă era unul mai hotărât le punea el cătuşele!:-)))”. 
 
Salariul unui poliţist local de grad superior se apropie de 8.000 de lei brut la Primăria Cluj-Napoca. 
 
 
 
 
Primăria a transmis următorul răspuns la solicitarea „Adevărul”:
 
„Incidentul a avut loc în data de 12 august 2019. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a devenit recalcitrant cu cei doi angajaţi ai Poliţiei Locale, adresându-le injurii şi având un comportament agresiv. Acesta nu a dat curs somaţiilor de a înceta acest comportament, iar poliţiştii locali au fost nevoiţi să-l imobilizeze şi să-l predea ulterior secţiei 1 a Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca.
Este vorba despre o persoană fără adăpost, care a fost ridicată de mai multe ori de poliţiştii locali şi transportată la adăpostul Primăriei, pentru ca mai apoi să se reîntoarcă în stradă.”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: