VIDEO Cele mai frumoase politiciene din lume. Printre ele se află şi presupusa amantă a lui Vladimir Putin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt frumoase, apreciate, dar şi gata oricând să-şi pună la punct adeversarii politici şi să se implice în campanii istovitoare şi de uzură. Este vorba despre politicienele incluse într-un top devenit viral pe internet, vizionat până în prezent de zeci de milioane de oameni din întreaga lume.

TheRichest, unul dintre cele mai urmărite canale de pe youtube cu peste 12 milioane de abonaţi, a realizat un videoclip în care prezintă unele dintre cele mai frumoase politiciene de pe glob. Printre frumoasele care deţin sau au deţinut puterea în diferite ţări se numără Vanja Hazdovic, Alina Kabaeva, Ruby Dhalla sau Sethrida Geagea.

Fostă gimnastă de top, Alina Kabaeva a ajuns deputat din partea partidului Rusia Unită în Duma de Stat între 2007 şi 2014. În urmă cu patru ani a devenit şefa consiliului de administraţie a Grupului Naţional Media, un puternic trust de presă controlat în totalitate de oamenii preşedintelui Putin. Kabaeva are 35 de ani, e născută în capitala Uzbekistanului, Taşkent, iar tabloidele au speculat că între frumoasa rusoaică şi Vladimir Putin ar fi existat la un moment dat şi o altfel de relaţie.

Alina Kabaeva si Putin foto captura youtube

De altfel,  în 2008, ziarul Moskovski Korrespondent a scris că Putin a divorţat în secret pentru a se căsători cu Alina Kabaeva. Putin a dezminţit imediat informaţia apărută, iar la scurt gazeta a fost închisă. Altfel, Putin nu a divorţat în acel an, dar a făcut-o ulterior, în 2013, motiv pentru presa internaţională de a specula din nou o relaţie între preşedinte şi frumoasa politiciană.

Maria Rosaria Carfagna este italiancă, iar înainte de a intra în politică a fost fotomodel şi prezentatoare de televiziune. Maria a intrat în anul 2004 în partidul Forza Italia, iar în anul 2008 a iniţiat un proiect de lege, care a fost şi adoptat, prin care prostituţia era considerată infracţiune, pasibilă de amendă pentru ambele părţi. La fel ca în cazul Alinei Kabaeva, presa a scris despre o posibilă relaţie între Mara La Bella (Mara Cea Frumoasă), aşa cum i se spune Mariei în Italia, şi fostul premier Silvio Berlusconi.

Sethrida Geagea are astăzi 51 de ani, însă vârsta nu-i ştirbeşte cu nimic frumuseţea şi farmecul aparte. Născută în Ghana, Sethrida a intrat în politică în anul 1994, într-o perioadă extrem de tulbure pentru ţara sa, Liban.

Sethrida Geagea politiciana foto thehumornation.com

Şi-a câştigat repede popularitatea şi simpatia libanezilor de rând, după ce a luptat pentru eliberarea soţului ei, care a fost închis în acei ani, dar şi împotriva dominaţiei siriene. Un deceniu mai târziu, în 2005, soţul Sethridei a fost eliberat, iar cei doi au candidat împreună la alegeri din partea partidului Forţele Libaneze.

Nu foarte departe de Liban, în Israel, fostul fotomodel Orly Levy-Abekasis (45 de ani) a intrat şi ea în politică, reuşind să obţină rezultate spectaculoase. Fostă prezentat prezentatoare de televiziune, Orly a fost autoarea unui proiect de lege împotriva  abuzului adulţilor asupra copiilor, iar discursul său politic s-a concentrat într-o mare măsură asupra problemelor cu care se confruntă tinerii din Israel.

 Orly Levy-Abekasis foto Hadas Parush/Flash90

Frumoasa politiciană a militat pentru extinderea serviciilor stomatologice gratuite pentru tot mai multe categorii sociale, reducerea decalajului dintre bogaţi şi săraci şi asigurarea locuinţelor sociale. 

Toiréasa Ferris (38 de ani), membră a Sinn Fein, cunoscută formaţiune politică irlandeză, este foarte populară în ţara sa. Toiréasa s-a făcut remarcată ca o voce care susţine reîntregirea Irlandei, cu o retorică împotriva Marii Britanii. 
 

Ruby Dhalla (44 de ani) este membru al Partidului Liberal din Canada şi a avut trei mandate în Camera Comunelor din această ţară, între 2004 şi 2011. 
 

Japoneza Yuri Fujikawa (38 de ani) a fost declarată în 2009 cea mai frumoasă politiciană a lumii.

 Yuri Fujikawa foto/beautifulpolitician.blogspot.com

Yuri este consilier local în ţara sa şi se află de ani de zile în centrul atenţiei fiind nelipsită de pe coperţile revistelor mondene. 

Grecoaica Eva Kaili are 40 de ani şi a fost aleasă pentru prima oară în consiliul local al oraşului Salonic la vârsta de 24 de ani. Membru al Partidului Socialist Panelen, Eva este parlamentar în Grecia şi membru al Comisiei pentru Apărare Naţională şi Afaceri Externe.

Eva Kaili foto flickr.com

Înainte de a intra în politică, ea a lucrat ca jurnalistă şi prezentatoare de televiziune pentru Mega Channel.

În top mai apare şi superba Vanja Hadzovic (32 de ani), fost ministru al Afacerilor Externe în Serbia, şi ea fost fotomodel.

vana hazdovic foto fanpage.it

Apariţiile Vanjei în reviste şi în presa mondenă au aprins imaginaţia sârbilor, în special după ce frumoasă politiciană a apărut în paginile cotidianului Blic. Aceleaşi fotografii au fost însă la un pas să o coste cariera politică şi au provocat un adevărat scandal în Serbia, deşi au fost făcute înainte ca ea să ajungă într-o funcţie importantă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite