Sute de lei alocaţi pentru lucrări de întreţinere pe două drumuri din judeţul Cluj

Sute de lei alocaţi pentru lucrări de întreţinere pe două drumuri din judeţul Cluj

Lucrări de întreţinere la drumurile judeţene din Cluj FOTO: RAADPP

În urma rectificării bugetare la nivel naţional, judeţul Cluj a primit o suplimentare de 7,1 milioane lei din partea Guvernului pentru drumuri judeţene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Privat a judeţului Cluj, structură subordonată Consiliului Judeţean Cluj, face, zilele acestea, mai multe lucrări de întreţinere, în urma rectificării bugetului naţional. Rectificarea i-a adus judeţul Cluj o suplimentare a sumelor defalcate din TVA pentru drumurile judeţene, sumă totală de 7.163.000 lei.
În urma rectificării, din cei 7,1 milioane de lei, CJ Cluj a alocat 500.000 de lei pentru lucrări de întreţinere pe DJ 161D, la Nireş-Unguraş-Batin, de la kilometrul 10+400 până la kilometrul 30+000, mai puţin drumul de pe raza localităţii Unguraş, unde pe o lungime de 4,5 kilometri s-au executat în această primăvară lucrări de aşternere de covor asfaltic, spun cei de la Regia Autonomă.

Un alt drum judeţean pe care se fac lucrări este  DJ 161D, la Târguşor-Sânmărtin-Sâmboieni, de la kilometrul 53+200 până la kilometrul 49+000, unde administraţia judeţeană a alocat 450.000 de lei. Lucrările de întreţinere constau în plombări prin stropiri succesive cu mixtură asfaltică şi sunt executate de SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA şi nu au afectat traficul rutier.

Mai puteţi citi:

VIDEO Autostrada Deva - Lugoj văzută din avion. Filmările aeriene care arată cât au lucrat constructorii în ultimul an

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările