Poliţist din Satu Mare, surprins în timp ce s-ar fi masturbat într-un centru comercial din Cluj-Napoca

Poliţist din Satu Mare, surprins în timp ce s-ar fi masturbat într-un centru comercial din Cluj-Napoca

Un poliţist este acuzat că s-ar fi masturbat într-o cabină de probă dintr-un centru comercialFOTO: Stiri de Cluj

Incidentul a avut loc în Iullius Mall, iar suspectul susţine că este poliţist în Satu Mare. Documentul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un poliţist din Satu Mare a fost prins în timp ce se masturba într-o cabină de probă de la un mall din Cluj, notează stiridecluj.ro. Cazul a fost semnalat de către clienţii magazinului, care au apelat la serviciul de pază  după ce au auzit zgomote suspecte dintr-o cabină. 

„La data de 12 februarie a.c., am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, care se află într-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca, ar fi avut un comportament indecent în cabina de probă.  Acesta ar fi fost observat de către persoane care se aflau în zonă şi care au anunţat agentul de securitate al magazinului. Acesta din urmă a intrat în cabină şi nu ar fi observat ceva în neregulă, însă a alertat organele de poliţie pentru investigaţii şi stabilirea veridicităţii celor sesizate. O patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie a mers la faţă locului, l-a preluat pe bărbat şi au întocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate. Documentul a fost  înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru continuarea verificărilor, întrucât bărbatul are calitatea de poliţist”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările