PDL Cluj-Napoca îl susţine pe Radu Moisin ca primar interimar

PDL Cluj-Napoca îl susţine pe Radu Moisin ca primar interimar

Radu Moisin nu a vrut să comenteze care sunt şansele ca el să ocupe postul de primar interimar al Clujului.

Conducerea PDL Cluj-Napoca a decis, miercuri seară, cu unanimitate de voturi, susţinerea viceprimarului Radu Moisin pentru funcţia de primar interimar, în prima şedinţă a Consiliului Local, după ce recursul lui Sorin Apostu împotriva măsurii arestării preventive a fost respins de instanţa supremă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat, miercuri seară, la finalul şedinţei Biroului Permanent Local (BPL) al PDL Cluj-Napoca, că proiectele începute în municipiu de administraţia PDL trebuie continuate, transmite Mediafax. „BPL Cluj-Napoca a dat un vot secret, în unanimitate, pentru ca viceprimarul Radu Moisin să fie propus din partea PDL ca primar interimar în prima şedinţă a Consiliului Local. Partidul trebuie să meargă înainte, pentru că sunt proiecte asumate de PDL la municipiu şi care trebuie să fie continuate. Sunt convins că şi clujenii vor fi alături de noi în tot ceea ce vom face pentru ei", a spus Buda.

Potrivit acestuia, în ceea ce priveşte PDL Cluj-Napoca, filiala va fi condusă atâta timp cât va fi nevoie de cei doi prim-vicepreşedinţi, senatorul Mihail Hărdău şi consilierul local Adrian Popa, după ce Sorin Apostu, fostul preşedinte al organizaţiei, a fost exclus din partid.

Viceprimarul Radu Moisin a declarat, la rândul său, că susţinerea unanimă a membrilor PDL Cluj-Napoca înseamnă că „PDL ştie să se strângă în momentele grele pe care le traversează". Moisin a precizat că nu s-a discutat dacă va fi nevoie la Cluj-Napoca de un alt viceprimar, în cazul în care el va fi ales primar interimar. „În prima fază credem că nu va fi nevoie de un viceprimar interimar. Dacă situaţia va persista, vom purta şi această discuţie", a spus Radu Moisin.

În urma respingerii recursului lui Sorin Apostu la ICCJ, la Primăria Cluj-Napoca se aşteaptă ordinul de suspendare a acestuia din funcţia de primar din partea prefectului Florin Stamatian. Documentul ar putea fi semnat în cursul zilei de vineri.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările