Mii de clujeni prezenţi la cel mai mare spectacol din istoria Găştii Zurli

Mii de clujeni prezenţi la cel mai mare spectacol din istoria Găştii Zurli

Gaşca Zurli pe scena Polivalentei din Cluj-Napoca. FOTO: Gaşca Zurli/Facebook

Mii de oameni au fost prezenţi la cel mai mare spectacol din istoria Găştii Zurli, desfăşurat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.  „Hai la masă!”, noul proiect al trupei, îşi propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele şi, mai ales, cu statul la masă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copii şi părinţi deopotrivă au cântat şi au dansat împreună cu personajele din Gaşcă, cele mai iubite cântece ale copilărie. Hai la masă! este cel mai nou spectacol marca Zurli, scris de Mirela Retegan. O producţie care aduce pe scenă persoaje noi – Bucătăraşul Zurli, aliatul părinţilor în bucătărie, cel care prin magia lui reuşeşte să redea celor mici pofta de mâncare, şi ajutorul său - Lulu.
„Hai la masă!” îşi propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele şi, mai ales, cu statul la masă.
Spectacolul jucat la Cluj Napoca este al doilea din seria celor incluse în turneul naţional pe care cea mai iubită trupă pentru copii, din România, l-a planificat pentru toamna acestui an. 13 oraşe din ţară figurează pe harta turneului Hai la masă!. 
Gaşca Zurli deţine un adevarat record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. Au ajuns în peste 30 de oraşe din România, UK, Ungaria, Republica Moldova. Cu peste 2 milioane de fani la nivel national, Gaşca Zurli are record de săli sold-out în România şi străinătate.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările