Membrii secţiilor de votare din Cluj vor primi bomboane anti-stres, anti-somn şi calmante

Membrii secţiilor de votare din Cluj vor primi bomboane anti-stres, anti-somn şi calmante

Circa 2.000 de persoane vor fi aşteptate cu bomboane de Biroul Electoral Judeţean Cluj. FOTO: Shutterstock

Iniţiativă inedită a Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj: membrii secţiilor de votare care vor aduce la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca procesele verbale cu rezultatele votului, sacii cu voturi, tabletele vor primi bomboane anti-stres, anti-somn şi bomboane calmante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii BEJ Cluj au explicat, duminică, presei, că scopul iniţiativei este de a „îndulci” timpii de aşteptare la predarea materialelor electorale.
 
„Am pregătit pentru duminică seara bomboane anti-stres, anti-somn şi bomboane calmante pe care le vom împărţii membrilor secţiilor de votare care vor aduce la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca materialele electorale - procesele verbale cu rezultatele votului, sacii cu voturi, tabletele etc. Sunt bomboane cu cafea, contra somnului, sau cu gust de eucalipt, cu efect anti-stres, dar şi bomboane calmante cu lapte şi caramel. Este o acţiune gândită ca recompensă pentru cei care au stat ore întregi în secţiile de votare şi care sunt obosiţi. Ne-am gândit să le îndulcim acestora timpii de aşteptare la predarea materialelor electorale”, au spus reprezentanţii BEJ Cluj, citaţi de Mediafax.
Aceştia au dat asigurări că au pregătit suficiente bomboane astfel încât să ajungă pentru cele aproximativ 2000 de persoane care sunt aşteptate la Casa de Cultură a Studenţilor, câte 3 din fiecare din cele 664 de secţii de votare deschise în judeţul Cluj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: