Marocan stabilit în Cluj, expulzat la cererea SRI. Tânărul IT-ist e acuzat că a făcut propagandă teroristă pe Facebook

Marocan stabilit în Cluj, expulzat la cererea SRI. Tânărul IT-ist e acuzat că a făcut propagandă teroristă pe Facebook

Tânărul a terminat Politehnica la Cluj şi era angajat la o firmă de IT. FOTO: Arhivă personală

Adnane Abouhamda, un marocan în vârstă de 29 de ani, angajat la o firmă de IT din Cluj-Napoca, a fost expluzat după o sesizare făcută de SRI. Tânărul ar fi avut mai multe postări de propagandă teroristă pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un marocan stabilit în Cluj-Napoca a fost expulzat de România şi are interdicţia de se întoarce în următorii 10 ani. Potrivit unor informări ale Serviciului Român de Informaţii, bărbatul ar fi avut legătură cu grupări teroriste, informează stirileprotv.ro.  
Adnane Abouhamda, un marocan în vârstă de 29 de ani, stabilit la Cluj Napoca, a fost expluzat după o sesizare făcută de SRI. Cazul a ajuns în faţa judecătorilor la Bucureşti. Marocanul a fost considerat de judecători un adevărat pericol pentru securitatea naţională României. Drept urmare, judecătorii l-au declarat indezirabil pentru următorii 10 ani. Acesta a absolvit studiile politehnice de la Cluj Napoca şi lucra în IT. Ofiţerii SRI l-au prins având activităţi frecvente şi active pe internet în strânsă legătură cu mişcări teoriste.
Una dintre acestea este Hamas. Marocanul a avut mai multe postări de propagandă teroristă pe reţelele de socializare.
Bărbatul nici nu a contestat decizia judecătorilor şi a părăsit deja România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: