VIDEO Manele şi la Electric Castle. Piesa lui Adi Minune s-a auzit şi în curtea castelului Banffy din Boţida

VIDEO Manele şi la Electric Castle. Piesa lui Adi Minune s-a auzit şi în curtea castelului Banffy din Boţida

Tinerii au primit cu urale maneaua lui Minune. FOTO: Remus Florescu

Maneaua „Aşa sunt zilele mele” a lui Adi Minune s-a auzit în noaptea de vineri, 19 iulie, şi la Electric Castle. Melodia a fost difuzată de DJ-ul estonian Tommy Cash. Zilele trecute, maneaua a putut fi auzită la festivalul Neversea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Festivalierii prezenţi vineri, la miezul nopţii, la scena Hangar de pe domeniul Banffy din Bonţida, au avut ocazia să audă maneaua lui Adi Minune - „Aşa sunt zilele mele”. Participanţii au întâmpinat piesa cu urale, iar la final au scandat numele DJ-ului estonian Tommy Cash.
 
Cu câteva zile în urma, maneaua a fost auzită la un alt festival: Neversea, reacţile publicului fiind similare. Piesa a fost pusă atunci de DJ-ul Salvatore Gannaci.
 
Organizatorii Festivalului Electric Castle au anunţat ulterior prestaţiei lui Tommy Cash de la Bonţida, printr-o postare pe pagina oficială a evenimentului, că nu-l vor mai chema pe artist la ediţiile următoare.

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: