La un pas de dezastru pe A3 Gilău-Turda: a intrat pe contrasens. „Luat permisul pe viaţă. Omoară oameni nevinovaţi” VIDEO

La un pas de dezastru pe A3 Gilău-Turda: a intrat pe contrasens. „Luat permisul pe viaţă. Omoară oameni nevinovaţi” VIDEO

Şoferul autoturismului alb a evitat în ultimul moment dezastrul. FOTO: captura video

Un autoturism care circula cu 100 de kilometri pe oră pe autostrada Gilău-Turda a fost la un pas să se izbească violent de o maşină care i-a apărut în faţă pe contrasens. Poliţiştii l-au amendat şi i-au reţinut permisul pentru 60 de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile au fost surprinse cu camera de bord a unui autoturism care circula regulamentar: o maşină apare  brusc pe contrasens pe banda a doua. Reflexul şoferului care circula regulamentar a făcut să fie evitat în ultimul moment un accident teribil. Maşina a derapat, dar a reuşit să revină pe sensul de mers. Şoferul inconştient  care a intrat pe contrasens a continuat să meargă pe contrasens câţiva kilometri. 

„Luat permisul pe viaţă”

Filmarea postată pe Facebook a devenit virală. Peste 400 de internauţi au comentat. 

„Pfuai de capu meu. Băi, aşa ceva. Nu îmi vine să cred. Luat permisul pe Viaţă.Omoară oameni nevinovaţi, inculţi dinaştia cu carnet, dar ei nu au CREIER..FELICITĂRI ŞOFERULUI CARE A EVITAT NENOROCIRE”, a comentat Mihai.

„E probabil din cauza că nu este nicio ieşire între Turda şi Gilău. Puteţi să le mulţumiţi celor 450 de hoţi din parlament care aproba aşa ceva. Daca o iei în direcţia greşită şi iţi dai seama fix după ce ai pornit, trebuie să faci 90 km în plus. Nu are ieşiri fiindcă probabil a fost plănuită cu poarta de taxare în mijlocul segmentului Turda - Gilău”, a scris un alt internaut.

„Oricum, şi daca ai greşit şi eşti atât de retardat să întorci pe autostrada, nu circuli pe banda 2 (el credea că îi pe 1) ci pe aia de urgenta, cu viteza mica şi avarii puse. Deci nu aia îi cauza, pe care o zici tu, ci din cauza că îi un dobitoc la volan”, a scris Jeno.

Amendat şi cu carnetul suspendat

Poliţia Cluj a transmis următoarele precizări:

„Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, în care se observa cum un conducător auto se deplasează pe sensul opus de mers, pe autostrada A3, precizam faptul că la scurt timp, acesta a fost identificat de poliţişti.

A fost aplicata măsură sancţionării contravenţionale a acestuia. 

Totodată, conducătorului auto i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioada de 60 de zile.”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările