FOTO Cum îşi face reclamă primarul Clujului. Imagini cu Boc în timp ce dă indicaţii într-un cimitir

FOTO Cum îşi face reclamă primarul Clujului. Imagini cu Boc în timp ce dă indicaţii într-un cimitir

Emil Boc adoră să se afle mereu în centrul atenţiei încă de când era premier. FOTO: Facebook / Emil Boc

Emil Boc a fost întotdeauna unul dintre politicienii interesaţi de imagine, fie că s-a aflat în fruntea Guvernului României sau în scaunul de primar la Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emil Boc a surprins în iulie 2009, pe când era premier, după ce în timpul unei vizite în judeţul Ialomiţa a pus mâna pe o coasă pentru a-şi demonstra îndemânarea în faţa asistenţei. Imaginile au devenit atunci virale şi au fost preluate inclusiv de presa din străinătate. 

Ulterior, după ce s-a întors la Cluj, ca primar, Emil Boc şi-a făcut un obicei din a posta pe Facebook imagini în care apare în timp ce curăţă zăpada, plantează pomi sau împarte daruri seniorilor, dar şi de pe diverse şantiere sau tăind panglici.  Dacă unii dintre clujeni nu au văzut cu ochi buni acest execriţiu de PR şi nu au ezitat să-l critice pe Boc pentru că recurge la astfel de gesturi din motive electorale, alţii se grăbesc de fiecare dată să aplaude cu entuziasm realizările primarului.

 

Emil Boc, peste tot. Din tramvaie în cimitir

 

De altfel, clujenii s-au obişnuit să vadă imagini cu Emil Boc chiar şi în timp ce călătoresc în mijloacele de transport public. Asta pentri că pe ecranele tramvaielor, troleibuzelor şi autobuzelor Companiei de Transport Public Cluj rulează de cele mai multe ori filmuleţe de la diverse evenimente din oraş, în centrul cărora se afla de fiecare dată fostul premier. 

În aceeaşi notă, Emil Boc a postat recent mai multe fotografii, mai puţin obişnuite, în care apare în timpul unei vizite în care supervizează şi dă indicaţii muncitorilor care lucrează la un nou cimitir, care ar urma să fie finalizat la sfârşitul acestei luni. 

 

 

 

„Noul cimitir cu peste 5500 locuri de mormânt se apropie de finalizare. 

Termenul contractual este 31 iulie 2020, după care urmează recepţia lucrărilor şi obţinerea avizului de funcţionare de la Direcţia de Sănătate Publică. Noul cimitir al Clujului, situat în Someşeni în zona Moş Ion Roată, se desfăşoară pe o suprafaţă de 20,1 hectare. Acesta va cuprinde 5.553 morminte, 1856 urne columbar, o capelă şi spaţii verzi generoase.
 
Pe o suprafaţă de peste 85.000 mp vor fi plantaţi 2115 arbori, arbuşti - 5500 şi gard viu - 200 ml. Capela (cu demisol, parter şi etaj) include sală principală de ceremonii, cameră rece, grupuri sanitare şi oficii, 2 vestiare, 2 birouri, sală de mese cu oficiu şi grup sanitar pentru persoanele cu dizabilităţi.
 
Primăria Cluj-Napoca a urmărit ca zona să fie uşor accesibilă, fiind amenajate atât alei pietonale - pe o suprafaţa de peste 20.000 mp, cât şi parcaje - peste 12.000 mp, cu 473 locuri de parcare pentru autoturisme şi 13 pentru autocare/autobuze, respectiv zone semicarosabile (peste 21.000 mp)”, este mesajul postat pe Boc pe Facebook.
 
Comentariile la această postare, majoritatea laudative, nu au întârziat să apară. „Extraordinar... cât de civilizat poate fi.... Felicitări Cluj!”, a scris un internaut dintr-o altă localitate, care a primit imediat un răspuns ironic din partea altcuiva: „Staţi să vedeţi cât de civilizaţi vor fi viitorii locatari”. Un fan al primarului a ţinut să-l felicite pentru realizări. „Felicitări pentru tot ceea ce faceţi pentru acest oraş. Din ce în ce mai frumos şi mă bucur că vă gândiţi la toate problemele”, în timp ce altcineva are îndoieli în această privinţă: „Distrugerea pădurii este foarte civilizat. Incinerarea nu este”. În total, în mai puţin de 24 de ore, postarea lui Emil Boc a adunat peste 400 de comentarii şi alte câteva sute de distribuiri.
 
Citeşte şi
 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: