Cum sărbătoresc regaliştii clujeni ziua Principesei Margareta

Cum sărbătoresc regaliştii clujeni ziua Principesei Margareta

Principesa Margareta FOTO: arhiva Adevărul

Membrii Clubului Monarhiştilor Clujeni organizează azi, 26 martie, de ziua de naştere a Principesei Margareta, o acţiune în Piaţa Unirii care constă în cântarea, în cor, a imnului regal şi a „La mulţi ani“. Evenimentul va avea loc la ora 17.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Monarhiştii clujeni se întâlnesc azi, 26 martie, de la ora 17.00, în Piaţa Unirii ca să serbeze în centrul oraşului împlinirea a 65 de ani de către Principesa Margareta. Ei îi vor cânta în cor „La mulţi ani!“ şi vor interpreta imnul regal. Regaliştii le vor oferi flori doamnelor şi domnişoarelor care vor trece, la acea oră, prin piaţă.
    
„Principesa Margareta a devenit, cu certitudine, o personalitate de referinţă, cu adevărat exemplară pentru viaţa publică a României şi reuşeşte mereu să impresioneze prin decenţa, consecvenţa şi eleganţa apariţiilor sale“, spun monarhiştii clujeni.

Acum 24 de ani, Principesa Margareta sosea pentru prima oară în România, alături de sora Principesa Sofia. Atunci ASR Principesa Margareta a declarat: “ajunsă pe pământ românesc, m-am simţit pentru prima oară în viaţa mea o persoană întreagă! Înainte, am avut mereu sentimentul că jumătate din fiinţa mea lipsea”.

Mai puteţi citi:

INTERVIU Principesa Margareta a României despre anii de exil

Principesa Margareta şi Principele Radu vor colinda timp de trei zile satele şi oraşele din Basarabia
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările