Costumaţia bizară aleasă de un român pentru a jefui un magazin din Italia. Poliţiştilor nu le-a venit să creadă

Costumaţia bizară aleasă de un român pentru a jefui un magazin din Italia. Poliţiştilor nu le-a venit să creadă

„Spiderman” a fost arestat de Poliţia Italiană şi va trebui să dea socoteală pentru faptele sale

Un tânăr român din Italia a pus la cale în detaliu un plan pentru a jefui o gelaterie din Roma. A fost în cele din urmă prins, dar poliţiştii au fost luaţi prin surprindere de acest caz, unic în capitala Italiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de naţionalitate română a crezut că a dat lovitura atunci când a jefuit o gelaterie de la periferia Romei. Pentru a nu fi prins, bărbatul s-a îmbrăcat în Spiderman, evitând în acest fel să-i fie văzută faţa. 

Portalul italian Blastingnews scrie că lucrurile s-au complicat în momentul în care românul a intrat în magazin. Deşi era înarmat cu un cuţit şi deşi a reuşit să-l ia prin surprindere pe proprietar, tâlharul nu a reuşit să-l convingă să-i dea încasările, ba mai mult scurta lupta s-a înclinat în favoarea italianului. 

În disperare de cauză, tânărul a luat-o la fugă, nu înainte de a-l înjughia pe patronul gelateriei.

Nu a ajuns însă prea departe, pentru că victima a reuşit să sune la 112, iar carabinierii l-au identificat şi l-au încercuit pe „Spiderman”. Acesta a refuzat însă să se predea, ba chiar a rănit doi poliţişti. Unul dintre ei s-a ales cu umărul dislocat şi cu mai multe tăieturi pe picior, iar celălalt a ajuns la spital cu un braţ rupt. Până la urmă, tâlharul a fost reţinut şi arestat.

„Spiderman” va sta după gratii într-o închisoare de la Roma. FOTO: Blastingnews

Acum, tânărul în vârstă de 26 de ani va trebui să le dea explicaţii anchetatorilor, mai ales că nu se află la primele sale isprăvi la Roma. Potrivit sursei citate, românul figura deja în evidenţele brigăzii antidrog pentru trafic de droguri. 

Citeşte şi

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: