Chestionar cu 11 întrebări primit la urne de votanţii lui Liviu Dragnea: „Cunoaşteţi numele Preşedintelui organizaţiei PSD din localitatea dumneavoastră?“

Chestionar cu 11 întrebări primit la urne de votanţii lui Liviu Dragnea: „Cunoaşteţi numele Preşedintelui organizaţiei PSD din localitatea dumneavoastră?“

Buletinul de vot FOTO Mediafax

Cei circa 11.000 de membri PSD care sunt aşteptaţi duminică, 11 octombrie, la secţiile de vot au primit un chestionar după ce au pus ştampila pe formularul de vot. Chestionarul cuprinde 11 întrebări, printre care şi dacă membrii de partid cunosc numele preşedintelui organizaţiei PSD în care locuiesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Credeţi că Liviu Dragnea este persoana potrivită pentru a conduce Partidul Social Democrat?

În ce măsură credeţi că reprezentanţii locali ai PSD reprezintă interesele cetăţenilor din localitatea dumneavoastră?

Care este cea mai importantă măsură pe care PSD trebuie să o ia pentru familia dumneavoastră?

Enunţaţi o măsură a Guvernului Ponta care v-a nemulţumit cumplit. Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care le conţine chestionarul dat fiecărui membru PSD din judeţul Cluj.

„Chestionarele mi se par un lucru foarte bun. Sunt chestiuni ce ţin de notoritate. Vrem să vedem în ce măsură colegii din teritoriu îl cunosc pe domnul Dragnea sau pe mine la nivel de judeţ, vrem să vedem care sunt măsurile bune, proaste pe care le-a luat Guvernul Ponta în ultima perioadă, Sunt şi întrebări legate de starea de fapt în Cluj, prin chestionare ”fotografiem” starea comunităţii”, a afirmat Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.

Fotografii ale chestionarelor:


Mai puteţi citi:

Preşedintele PSD Cluj după ce a votat: ”Liviu Dragnea trebuie să fie un preşedinte mai bun pentru că partidul are nevoie”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările