Ce a păţit Tudor Giurgiu la Cluj-Napoca: „Sunt convins că dacă aeroportul s-ar fi chemat Kossuth Lajos şi nu Avram Iancu, n-am fi avut parte de aşa ceva“

Ce a păţit Tudor Giurgiu la Cluj-Napoca: „Sunt convins că dacă
aeroportul s-ar fi chemat Kossuth Lajos şi nu Avram Iancu, n-am fi avut parte
de aşa ceva“

Tudor Giurgiu a fost şocat de mesajul aeroportului clujean. FOTO: Adevărul

Regizorul Tudor Giurgiu, care a fost prezent sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj-Napoca, a avut parte de un incident neplăcut la aeroport. Conducerea aerogării a postat un anunţ pe care regizorul l-a tradus astfel: „Scuze ca suntem incapabili sa deszăpezim parcarea şi, vai, daţi cu m**a nu spre noi, ci spre Regiune”.

„Ireal. Cum ar fi sa fiţi la Milano, Salzburg, Wroclaw sau Marseille şi să citiţi aşa ceva? Cum ar veni, scuze că suntem incapabili să deszăpezim parcarea şi, vai, daţi cu m**a nu spre noi, ci spre Regiune. Cu tot patriotismul greu încercat în an Centenar, sunt convins că dacă aeroportul s-ar fi chemat Kossuth Lajos şi nu Avram Iancu, n-am fi avut parte de disclaimere de genul asta...”, a postat regizorul, sâmbătă, pe Facebook. 
 
 
Regizorul a fost enervat de următorul mesaje pe care Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj l-a transmis pasagerilor: 
 
„Stimaţi Pasageri,
Regretăm că în această dimineaţă, parcarea din cadrul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj nu a fost deszăpezită şi aţi întâmpinat dificultăţi în găsirea unui loc de parcare. Având în vedere numărul mare de plângeri referitoare la parcare, primite la aeroport în această dimineaţă, ne cerem scuze şi vă informăm că parcarea este administrată de Consiliul Judeţean Cluj prin firma UTI.
Reclamaţiile şi plângerile legate de parcarea Aeroportului Cluj vă rugăm să le transmiteţi către Consiliul Judeţean Cluj la următoarele date de contact: E-mail: infopublic@cjcluj.ro sau cabinetpresedinte@cjcluj.ro, Tel: 0372/ 640 000, Fax: 0372/ 640 070.”
 

Alin Tişe: „Aeroportul şi UTI sunt de vină”

 
În replică, pe pagina de Facebook a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a apărut următorul mesaj: 
 
„Consiliul Judeţean Cluj constată cu regret situaţia de la aeroport, legată de neefectuarea lucrărilor de deszăpezire a parcării, şi face un apel la cele doua parti responsabile, Aeroportul Internaţional Cluj si UTI Parking & Hotel Management SRL, să ia de urgenta masuri si sa colaboreze pentru a asigura servicii de calitate pasagerilor”.
 
Citeşte şi
 
 
citeste totul despre: