Amendă record de 4.000 de euro pentru o „petrecere COVID” în apartament

Amendă record de 4.000 de euro pentru o „petrecere COVID” în apartament

27 de persoane au petrecut într-un apartament de bloc. FOTO: Unsplash.com

Amenzi de 4.000 de euro au primit cei 27 de tineri care au participat, vineri noaptea, la o „petrecere COVID” într-un apartament din Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

27 de tineri s-au înghesuit într-un apartament de bloc, fără a respecta măsurile de securitate sanitară creând condiţii propice de răspândire a noului coronavirusl, la o veritabilă „petrecere COVID”. 

Poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizati, în cursul serii de vineri, în jurul orei 22.20, cu privire la tulburarea ordinii şi liniştii publice, dintr-un imobil situat în cartierul Gheorgheni.

Efectivele de poliţişti şi jandarmi au intervenit la adresa indicată şi au identificat in interior 27 de persoane, printre care şi un tânăr de 18 ani, din municipiul Cluj-Napoca, organizator al evenimentului privat.
 
Toate persoanele au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi 61/1991R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu amenzi în valoare totală de 19.500 de lei (circa 4.000 de euro).
 
De asemenea, sunt efectuate cercetari într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările