Ambasadorul SUA în România vine la Cluj. Oficialul va participa la o dezbatere despre ameninţările secolului al XXI-lea

Ambasadorul SUA în România vine la Cluj. Oficialul va participa la o dezbatere despre ameninţările secolului al XXI-lea

Hans Klemm FOTO Eduard Enea

Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, şi-a anunţat prezenţa miercuri, 6 decembrie, la o dezbatere organizată la Cluj. Tema discuţiei o constituie pericolele secolului al XXI-lea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grupul de Reflecţie şi Analiză Internaţională CITADEL, un think-tank de analiză în domeniul politicii internaţionale, organizează miercuri, 6 decembrie, la Facultatea de Studii Europene a UBB dezbaterea „Prepraring for the 21st century threats/Pregătiri pentru ameninţările secolului al XX-lea”. 

Discuţiile vor începe la ora 11.00 în sala Jean Monnet a Facultăţii de Studii Europene şi vor fi moderate de Valentin Naumescu, fondatorul şi coordonatorul Grupului de Reflecţie şi Analiză Internaţională CITADEL.

Invitat de onoare al dezbaterii este ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Excelenţa Sa Hans Klemm. Este a doua oară când ambasadorul SUA ia parte la dezbaterile Grupului CITADEL, de la începutul mandatului său în România.

Ultima vizită a ambasadorului american la Cluj a fost în februarie, anul acesta, la o expoziţie de la Muzeul de Artă. Am avut câteva întâlniri foarte bune, am fost la Universitatea Babeş-Bolyal unde am discutat despre evenimentele din România, despre nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa unor prevederi  referitoare la corupţie, despre răspunsul extraordinar al românilor, care constituie o sursă de inspiraţie şi din fericire, pentru decizia ulterioară a Guvernului de a retrage acea legislaţie, a afirmat ambasadorul Hans Klemm, citat de news.ro.

Mai puteţi citi:

Hans Klemm: Corupţia înseamnă furt, iar dacă acest furt s-ar opri România ar putea investi în şcoli şi spitale

citeste totul despre: