Tânăra ucisă de iubitul gelos care apoi s-a sinucis, înmormântată la Fundulea. Poliţia spune că bărbatul violent a fost cercetat de mai multe ori

Tânăra ucisă de iubitul gelos care apoi s-a sinucis, înmormântată la Fundulea. Poliţia spune că bărbatul violent a fost cercetat de mai multe ori

Ana-Maria Turcu, un destin frânt la doar 23 de ani Foto: Facebook

Ana-Maria Turcu, tânăra de 23 de ani din Fundulea, ucisă cu sange rece de fostul iubit care apoi s-a sinucis, va fi înmormântată, marţi, în rochie de mireasă. Rudele fetei, copleşite de durere, spun că legea nu a protejat-o în niciun fel pe fată, deşi au făcut plângeri la Poliţie pentru că era hărţuită de cel care, până la urmă, i-a luat viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă


La rândul lor, anchetatorii spun că înţeleg nenorocirea prin care trec părinţii victimei şi că şi-au făcut datoria. Poliţiştii şi procurorii din Călăraşi spun că Iulian Sorin Gheorghe a fost cercetat în mai multe rânduri pentru că o urmărea pe Ana. El are şi dosare penale pentru ultraj şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, dar şi pentru loviri şi alte violenţe. În unul dintre ele, în 2013, a primit 8 luni de închisoare cu suspendare, iar într-un alt dosar părţile s-au împăcat, ceea ce a dus la închiderea dosarului. În total, 3 plângeri au fost formulate pe numele bărbatului. Acum însă toate anchetele vor fi casate. Cele două familii îşi vor conduce marţi copiii pe ultimul drum.

Tragedie

Dubla tragedie a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Fundulea, din judeţul Călăraşi. Înnebunit de gelozie, criminalul a venit în curtea fetei, a pândit-o şi a atacat-o cu un cuţit. În momentul atacului, lângă fată se afla şi o colegă de facultate. Cele două ieşiseră în curte să alimenteze cu lemne centrala locuinţei. Nici aceasta nu a fost cruţată de lovituri, însă a scăpat cu viaţă. Ana-Maria s-a stins rapid, în urma loviturilor primite, iar ucigaşul a plecat acasă şi s-a sinucis. Cei doi se cunoşteau din copilărie, fuseseră prieteni, dar de un an, fata încerca să se despartă de el pentru că era violent şi o ameninţa şi urmărea tot timpul.
 

Vă recomandăm şi:

Crimă pasională la Frumuşani. Un bărbat şi-a ucis concubina în bătaie, într-o criză de gelozie

Crimă oribilă la Mihai Viteazu. Un minor a ucis în bătaie o bătrână, după ce a încercat s-o violeze

Tentativă de omor în faţa şcolii. Un bărbat a fost înjunghiat în piept

Cinci români au fost salvaţi de ungurul Levente, omorât în bătaie de opt interlopi

Crimă într-un bar din Vulcan: un tânăr angajat ca bodyguard a fost ucis

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările