Situaţia centrelor construite la Călăraşi pentru persoanele cu handicap, expusă în Parlament

Situaţia centrelor construite la Călăraşi pentru persoanele cu handicap, expusă în Parlament

Nicuşor Cionoiu, senator PSD de Călăraşi FOTO Facebook/Nicuşor Cionoiu

Nicuşor Cionoiu, senator PDS de Călăraşi, a adus în discuţie miercuri în Parlamentul României situaţia celor 3 centre destinate persoanelor cu handicap. Construite, dar nefinalizate, clădirile au fost lăsate în paragină din anul 2012.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Astăzi mi-am spus din nou nemulţumirile în interpelarea parlamentară legată de centrele destinate persoanelor adulte cu handicap din judeţul Călăraşi, subiect pe care l-am încadrat şi în amendamentele din legea bugetului de stat.
 
Construcţia celor 3 centre finalizate în proporţie de 85% a fost sistată în anul 2012, iar Consiliului Judeţean Călăraşi nu le poate lua în administrarea sa decât după finalizarea lucrărilor. Autoritatea locală nu are bază legală pentru efectuarea lucrărilor de conservare, astfel, oamenii cu dizabilităţi nu se pot bucura de dreptul pe care îl au.
 
Vreau să atrag atenţia Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale deoarece oamenii au nevoie de noi şi de aceste centre ce le pot uşura viaţa", a anunţat senatorul pe pagina sa de socializare.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările