Servicii funerare la "negru". Venituri de 200.000 de lei, neînregistrate în contabilitate, descoperite de poliţişti

Servicii funerare la

Firmele care prestează servicii funerare, prinse pe picior greşit FOTO Adevărul

Nereguli cu duiumul la o razie pentru combaterea evaziunii fiscale la firmele care prestează servicii funerare din Călăraşi. Administratorii a două societăţi s-au ales cu dosare penale după ce poliţiştii au descoperit că în contabilitatea nu era înregistrat niciun leu din banii câştigaţi în 2016.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii legii au controlat 5 societăţi comerciale ce îşi defăşurau activitatea pe raza municipiului Călăraşi. În urma verificărilor eau fost identificate 2 societăţi comerciale ce nu fiscalizau sumele încasate în urma serviciilor prestate, sustrăgându-se astfel de la înregistrarea a peste 200.000 lei reprezentând veniturile realizate pe parcursul exerciţiului financiar din anul 2016. Faţă de administratorii celor două societăţi se vor efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. Totodată,  poliţiştii au constatat nereguli de natură contravenţională şi la alte 2 societăţi comerciale, fiind aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 20.000 lei.
 

Vă recomandăm şi:

Evaziune fiscală din afaceri cu făină. Controale la 17 firme de panificaţie

Controale. Firme de panificaţie, sancţionate de poliţişti pentru nereguli la comercializarea pâinii

Anchetă de amploare la compania de cereale Kellogg’s, după ce un bărbat s-a filmat în timp ce urina pe linia de producţie – VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările