Razie în weekend. 23 de şoferi, lăsaţi pietoni în urma controalelor în trafic

Razie în weekend. 23 de şoferi, lăsaţi pietoni în urma controalelor în trafic

Razie în weekend FOTO Adevărul

În acest weekend, poliţiştii călărăşeni au intervenit la peste 140 de evenimente, majoritatea sesizate prin serviciul 112. Au constatat 43 de infracţiuni şi au aplicat 226 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 86.000 de lei.

 
În perioada 07 – 09  iunie, peste 300 de poliţişti au acţionat, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 8 acţiuni şi s-a intervenit la 143 de evenimente, dintre care 137 au fost sesizate prin 112.
 
În urma activităţilor, au fost constatate 43 de infracţiuni, 12 persoane fiind surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 6 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 226 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 86.455 de lei.
 
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 14 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 23 permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: