Prognoza meteo: Cum se anunţă vremea joi, 12 septembrie. Când loveşte frigul

Prognoza meteo: Cum se anunţă vremea joi, 12 septembrie. Când loveşte frigul

Vreme frumoasă şi în zilele următoare FOTO Adevărul

Vremea rămâne caldă pentru data din calendar, însă de mâine, 12 septembrie, încep să apară ploile. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), în weekend încep să scadă temperaturile, iar vremea rece de toamnă pune stăpânire pe România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform ANM, joi, 12 septembrie,  cerul va avea înnorări temporare şi doar cu totul izolat, în prima parte a zilei se vor semnala ploi slabe de scurtă durată, cu o probabilitate mai mare la munte şi în regiunile vestice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în vestul Carpaţilor Meridionali, iar pe arii restrânse şi la cote mai reduse şi în sud-estul ţării. Temperaturile maxime, uşor mai ridicate decât cele specifice datei, se vor încadra în general între 24..25 de grade în estul Transilvaniei şi în nordul litoralului şi 29 de grade în vestul şi în sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 19 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, unde dimineaţa şi noaptea izolat va fi ceaţă.
 
În Capitală, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 14...15 grade.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: