Peste 700 de poliţişti, pe teren în perioada minivacanţei de 1 iunie

Peste 700 de poliţişti, pe teren în perioada minivacanţei de 1 iunie

Sute de poliţişti, la datorie în minivacanţa de 1 iunie FOTO Facebook/Poliţia Română

Peste 700 de poliţişti sunt la datorie pentru ca cetăţenii să se bucure în linişte şi siguranţă de minivacanţa de 1 iunie. În contextul minivacanţei prilejuite de sărbătorirea Zilei de 1 Iunie, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au fost luate măsuri suplimentare pentru prevenirea faptelor ilegale, prin asigurarea unei prezenţe suplimentare a efectivelor de ordine publică.

Astfel, peste 600 de poliţişti, sprijiniţi de aproximativ 100 de poliţişti locali, continua să acţioneze integrat în teren, împreună cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pe toată durata minivacanţei pentru siguranţa cetăţenilor. Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea accidentelor rutiere, peste 120 de poliţiştii de la rutieră vor acţiona pe drumurile judeţene şi naţionale şi vor utiliza, zilnic, 8 aparate radar, pentru a-i descuraja şi sancţiona pe cei care nu respectă regimul legal de viteză.

De asemenea, poliţiştii reamintesc faptul că până pe data de 31 mai, inclusiv, este obligatorie justificarea deplasării persoanelor în afara localităţilor. Dispozitivul de ordine şi siguranţă publică acţionează pentru prevenirea şi limitarea răspândirii noului Coronavirus (COVID 19), dar şi pentru a preveni şi combate ilegalităţile de orice fel.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: