Peste 4.700 de amenzi, aplicate pentru nerespectarea regulilor sanitare

Peste 4.700 de amenzi, aplicate pentru nerespectarea regulilor sanitare

Poliţia a aplicat mii de amenzi celor cre nu respectă regulile pandemiei FOTO Adevărul

În urma acţiunilor de control privind respectarea regulilor sanitare, poliţiştii aplicat 4.795 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 988.180 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele 24 de ore, poliţiştii şi reprezentanţii celorlalte autorităţi cu atribuţii în domeniu au continuat acţiunile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
Astfel, peste 4.200 de poliţişti, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră, cadre ISU, poliţişti locali, reprezentanţi ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Transporturilor şi ai autorităţilor publice locale, au desfăşurat 764 de acţiuni de verificare, la nivel naţional. Au fost efectuate 79.912 verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse.
 
 În urma activităţilor desfăşurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Călăraşi, echipele mixte au verificat 115 societăţi comerciale, 2 operatori de transport persoane şi 618 obiective de interes.
 
Totodată, au fost aplicate 234 de sancţiuni contravenţionale la Legea 55/2020, în valoare de peste 41.000 de lei.
 
De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranţă poliţiştii au controlat 697 mijloace de transport, 192 fiind mijloace de transport în comun şi 958 de persoane, dintre care 354 cu privire la respectarea măsurilor de izolare şi 594 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările