Peste 3.000 de amenzi, aplicate pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Peste 3.000 de amenzi, aplicate pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Mii de amenzi, aplicate d epoliţişti , la nivel naţional, pentru ignorarea măsurilor sanitare FOTO Adevărul

Poliţiştii şi reprezentanţii celorlalte autorităţi cu atribuţii în domeniu au aplicat, în ultimele 24 de ore, 3.013 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 776.720 de lei, în cadrul acţiunilor de verificare a modului în care sunt respectate măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

"Peste 3.600 de poliţişti, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră, cadre ISU, poliţişti locali, reprezentanţi ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Transporturilor şi ai autorităţilor publice locale, au desfăşurat 728 de acţiuni de verificare la nivel naţional", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR). 

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 52.326 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse.

Personalul MAI va continua activităţile pentru prevenirea şi combaterea faptelor care favorizează răspândirea virusului SARS-CoV-2. Facem apel la cetăţeni, la operatorii economici şi angajaţii acestora să respecte măsurile de protecţie sanitară şi să adopte o conduită socială responsabilă pentru a evita răspândirea virusului SARS-CoV-2, au transmis poliţiştii.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările