Peste 150 de persoane, amendate de poliţişti pentru că nu purtau mască

Peste 150 de persoane, amendate de poliţişti pentru că nu purtau mască

Poliţia alegimitmat peste 1.100 de persoane FOTO IPJ Călăraşi

Peste 1.100 de persoane legitimate, 157 de societăţi comerciale şi 473 de mijloace de transport au fost verificate în ultimele 24 de ore pentru prevenirea răspândirii şi limitarea infectării cu noul coronavirus, în judeţul Călăraşi.

Pe 23 noiembrie, poliţiştii au continuat acţiunile în zonele publice aglomerate, în trafic, precum şi în mijloacele de transport şi cele de transport în comun, pentru verificarea respectării prevederilor legale şi a măsurilor de protecţie sanitară.
 
În cadrul acţiunilor desfăşurate, echipele mixte au legitimat 1.168 de persoane şi au verificat respectarea prevederilor legale dispuse în contextul stării de alertă şi a măsurilor sanitare în 157 societăţi comerciale şi 473 de mijloace de transport, din care 281 de mijloace de transport public în comun.
 
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 194 sancţiuni contravenţionale, 156 fiind pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.
 
Vă mi recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările