Percheziţii la persoane suspectate că au agresat şi sechestrat un bărbat. Victima a fost răpită în trafic

Percheziţii la persoane suspectate că au agresat şi sechestrat un bărbat. Victima a fost răpită în trafic

Bărbatul a fost agresat şi lipsit de libertate FOTO Shutterstock

Poliţiştii şi Procurorii au făcut, joi, şase percheziţii în Ilfov şi Călăraşi la persoane suspectate că au blocat o maşină în trafic şi au luat cu forţa un bărbat de 26 de ani. Acesta a fost transportat în Călăraşi unde a fost sechestrat şi agresat.

„În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 6 percheziţii, la domiciliile mai multor persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe. 3 percheziţii au avut loc în judeţul Ilfov şi 3 în judeţul Călăraşi”, a transmis, joi, IPJ Ilfov.  
 
Sursa citată a precizat că, în 12 februarie, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, a fost blocat în trafic de alte 2 autoturisme, din care au coborât mai mulţi bărbaţi, care ar fi forţat un bărbat, de 26 de ani, să urce într-un autoturism, iar, ulterior, l-ar fi transportat la o adresă, din comuna Fundeni, judeţul Călăraşi, unde l-ar fi agresat fizic şi l-ar fi lipsit de libertate. 
 
„În urma activităţilor investigative operative, poliţiştii au identificat 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi  26 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor sesizate. La sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Ilfov, au fost conduse 7 persoane, pentru cercetări”, au mai precizat poliţiştii. 

Aceştia anunţă că, în urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 320 kg de tutun vrac şi prelucrat, în vederea continuării cercetărilor. 
 
 Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovirea sau alte violenţe şi complicitate la lipsirea de libertate în mod ilegal. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările