Opt cazuri de infectare cu COVID-19 în judeţul Călăraşi, în ultimele 14 zile

Opt cazuri de infectare cu COVID-19 în judeţul Călăraşi, în ultimele 14 zile

Opt cazuri cu COVID-19 în ultimele 14 zile la Călăraşi FOTO Shutterstock

Conform situaţiei furnizate de Direcţia de Sănătate Publică din Călăraşi, în ultimele 14 zile au fost confirmate 8 cazuri de infectare cu noul coronavirus, la nivelul judeţului, astfel: 5 cazuri în municipiul Olteniţa, 1 caz în Fundeni, unul în Ulmeni şi unul în Budeşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

În acest moment, în Judeţul Călăraşi, sunt confirmate 10.077 de cazuri.
Instituţia Prefectului judeţului Călăraşi face apel către cetăţeni să respecte întocmai recomandările specialiştilor privind normele de igienă şi distanţare socială.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat vineri 153 de cazuri noi de COVID-19 - fiind a patra zi consecutivă când sunt consemnate peste 100 de cazuri - şi un deces, înregistrate în ultimele 24 de ore. Au fost raportate două decese anterioare. 49 de pacienţi cu COVID-19 sunt internaţi la ATI. Zece judeţe nu au raportat niciun caz nou.
 
”Până astăzi, 30 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.083.033 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.047.682 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 153 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, anunţă autorităţile.
 
În Bucureşti sunt 30 de cazuri noi de COVID-19, în Constanţa - 14, Timiş - 9, Iaşi - 7, Satu Mare - 6, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Ilfov, Prahova - 5. Judeţele Gorj, Harghita, Ialomiţa, Olt, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vrancea nu au raportat niciun caz nou. Celelalte judeţe au 1 - 4 cazuri. În judeţul Călăraşi au fost confiscate 2 cazuri.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările