Mesaj emoţionant al pompierilor pentru colonelul răpus de COVID-19: Drumul lin către stele, domnule comandant!

Mesaj emoţionant al pompierilor pentru colonelul răpus de COVID-19: Drumul lin către stele, domnule comandant!

Colonelul Daniel Gheorghe Popa a fost răpus de COVID-19 FOTO Facebook/DSU

Vestea morţii fulgerătoare la doar 57 de ani a colonelului Daniel Gheorghe Popa a îndurerat pompierii militari din Călăraşi. Colonelul Popa, răpus de infecţia cu COVID-19, a fost comandatul unităţii de pe malul Borcei vreme de 12 ani. Din 2016, acesta era inspector şef la ISU Dobrogea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un mesaj plin de regret a postat pe pagina sa de socializare Ovidiu Tătăranu, purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi:
 
"Drum lin către stele, domnule comandant!
Înainte de toate Om, în adevaratul sens al cuvântului, militar desăvârşit, bun conducator, prieten adevărat şi camarad de nădejde în orice împrejurare! Şi-a dedicat întreaga viaţă carierei militare, slujind în nobila misiune de  salvare a vieţilor omeneşti şi de protejare a bunurilor comunităţilor! Nu pot şi nu ştiu să scriu la timpul trecut despre colonelul Popa Daniel Gheorghe! Nu-mi vine să cred! 
Sincere condoleanţe familiei!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!"
 
Şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă deplânge moartea colonelului de la Pompieri:
 
"Suntem profund îndureraţi de trecerea în nefiinţă a inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, colonel Popa Daniel Gheorghe, un Om care peste 38 de ani a servit Patria. Cu cinste, cu onoare, cu respect, totul pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, ori de câte ori, viaţa le era pusă în pericol.
 
Dedicat trup şi suflet armei pompierilor, ca inspector şef al ISU Constanţa a condus această instituţie după principiile sale de viaţă, unde corectitudinea, devotamentul, grija pentru oameni dar şi preocuparea constantă de autoperfecţionare au devoalat imaginea palpabilă a unui adevărat comandant!
 
După o luptă grea cu noul virus, inima lui, astăzi a cedat.
 
Drum lin către Cer, domnule comandant!"
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările