Măsuri de ordine publică la evenimentele sportive şi în locurile aglomerate din Călăraşi

Măsuri de ordine publică la evenimentele sportive şi în locurile aglomerate din Călăraşi

Jandarmeria asigură ordinea publică la mai multe evenimente sportive FOTO Facebook/Jandarmeria Călăraşi

Sâmbătă, 23 octombrie,  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea ordinii publice la mai multe evenimente  sportive.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, forţele de ordine vor supravehea meciul de fotbal dintre echipele A.S F.C Agricola Borcea şi A.C.S. Înainte Modelu,  din cadrul Ligii a III-a, etapa a IX-a şi partida dintre echipele C.S.M. Olteniţa şi S.C. Popeşti-Leordeni,  din cadrul Ligii a III-a, etapa a IX-a.

De asemenea, în acest weekend, jandarmii călărăşeni vor fi prezenţi în zonele unde se preconizează a fi mari aglomerări de persoane( pieţe, autogări, centre comerciale, locuri de agrement etc.) şi vor acţiona pentru informarea şi îndrumarea cetăţenilor de a respecta în primul rând măsurile de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2, dar şi pentru intervenţie în cazul producerii unor incidente nedorite.

Jandarmeria Călăraşi recomandă cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte regulile de igienă individuală pentru prevenirea contaminării şi limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.
 
Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările