Lucrările pentru modernizarea reţelei de apă rămân deschise: doar 65% din proiectul de 10 milioane de euro a fost realizat

Lucrările pentru modernizarea reţelei de apă rămân deschise: doar 65% din proiectul de 10 milioane de euro a fost realizat

Toate străzile sunt adevărate şantiere Foto:Adevărul

Mare modernizare gândită de autorităţile locale privind extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare a împărţit oraşul, aşa cum era de aşteptat, în două tabere: mulţumiţi şi nemulţumiţi. Iar primarul e la mijloc.

Ştiri pe aceeaşi temă


 Cei mai mulţi dintre cetăţeni se declară exasperaţi de gropile ca la bombardament care se găsesc pe fiecare stradă.” Oraşul este un labirint. Nu ştii pe ce stradă o iei, că te trezeşti că este blocată de lucrări. Eşti obligat să virezi stânga/dreapta şi ... surpriză, iar este blocat. Mori de nervi! Plus că cei care sapă nu acoperă. Sunt numai şanţuri peste tot. Maşinile noastre se fac praf(şi la propriu, şi la figurat). Oricum, sunt mulţumită ca aţi asfaltat varianta cât de cât”.

Ca să-i liniştească pe oameni, primarul Daniel Ştefan Drăgulin, ţinta tuturor atacurilor, stă permanent în legătură cu SC EcoAqua SA, coordonator al proiectului de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare. Până în prezent, peste 65% din lucrările din mult discutatul proiect CL8 au fost realizate. “Hop-ul” nu a fost trecut, edilul anunţând că vor mai urma câteva luni de coşmar şi cere răbdare de la oameni.

Oraşul, împânzit de gropi

“Şi mai urmează câteva luni, în care şantierele de lucru vor rămâne deschise. Aşa cum nici pentru dumneavoastră nu au trecut uşor aceste luni, să ştiţi că nici pentru mine, primar al municipiului Călăraşi, nu au trecut mai uşor. Atunci când contractul de lucrări a fost semnat, după aproximativ doi ani de proceduri de licitaţie, care nu au inclus primăria, ea fiind doar beneficiara, am ştiut, asumându-mi ce va urma.

Ştiam că noi avem nevoie de cele aproximativ 10 milioane de euro, bani europeni nerambursabili. Ştiam că oraşul va fi împânzit de lucrări(...)”, a scris primarul pe pagina sa de socializare. Drăgulin mai spune că a fost frecvent ţinţa unor atacuri directe sau indirecte de la oameni la car enu se aştepta, însă va face tot posibilul ca acest proiect să fie finalizat.
 

Vă recomandăm şi:

Modernizări pe datorie. Ce vrea să facă Primăria Călăraşi cu un credit de 25 milioane lei şi ce rată va plăti lunar

Consilierii locali, convocaţi în şedinţă ordinară pe 29 ianuarie. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Discuţii. Locuinţele de serviciu pentru medici, mărul discordiei între Primărie şi Consiliul Judeţean

Se lucrează cu spor când primarul vine să ceară lămuriri Foto:Facebook

Imagini din aceeasi galerie
  • Se lucrează cu spor când primarul vine să ceară lămuriri Foto:Facebook
  • Toate străzile din oraş sunt adevărate capcane
  • Primarul Daniel Ştefan Drăgulin(cu spatele, în stânga) cere lămuriri despre stadiul lucrărilor
  • Primarul oraşului(prim-plan), supărat, în inspecţie pe strada Griviţa
  • Se asfaltează de zor
  • Muncitorii au chef de muncă
  • Pe strada Griviţa, lucrările, aproape gata
  • Aproape de finalul lucrărilor
  • Muncim cu drag şi spor
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările