Locuri de muncă în străinătate. 1.313 slujbe prin reţeaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Locuri de muncă în străinătate. 1.313 slujbe prin reţeaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Se caută şi asistenţi medicali Foto:Shutterstock

Călăraşenii care doresc să lucreze în străinătate pot aplica pentru un job prin intermediul reţelei EURES. 1.313 posturi sunt disponibile, cele mai multe fiind oferite de Germania.

Ştiri pe aceeaşi temăAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) din Călăraşi a anunţat că în Austria se caută un asistent de proiect, iar Belgia are nevoie 2 infirmieri şi 2 directori de audit în servicii financiare. Germania pune la “bătaie” 201 posturi pentru asistent manager, operator maşină de prelucrat plastic, mecanic industrial, asistent medical generalist, şofer de tir şi hamal. Marea Britanie are disponibile 35 de slujbe pentru îngrijitor de persoane şi asistent medical.

Şi în Ungaria sunt locuri de muncă libere, 50 de posturi pentru operatori la asamblarea panourilor electrice. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă, pot viziona ofertele, accesând portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro. Pentru informaţii suplimentare, solicitanţii unui loc de muncă se pot prezenta la sediul AJOFM Călăraşi, persoană de contact Simona Donciu.
 

Vă recomandăm şi:

Locuri de muncă prin reţeaua Eures. Femeile de serviciu, plătite regeşte în Suedia

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 2.200 de euro brut/lună în Germania

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 11 euro pe oră în Germania

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările