IGPR: 28 de şoferi care circulau cu viteză excesivă, amendaţi. Unul dintre ei, prins pe Autostrada Soarelui cu 192 km/h

IGPR: 28 de şoferi care circulau cu viteză excesivă, amendaţi. Unul dintre ei, prins pe Autostrada Soarelui cu 192 km/h

Poliţiştii i-au amendat pe şoferii vitezomani FOTO adevărul

Poliţiştii au depistat în ultima săptămână 28 de şoferi care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi, cea mai mare viteză înregistrată fiind de 218 km/h, pe autostrada A3. Pe Autostrada Soarelui a fost prins un şofer conducând cu 192 km/h.

Ştiri pe aceeaşi temă

"În perioada 27 noiembrie — 3 decembrie, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române care acţionau pentru siguranţa şi fluenţa traficului rutier pe autostrăzi au depistat 28 de şoferi care circulau cu viteze excesive", a anunţat Poliţia Română.
 
Pe autostrada A1, 15 şoferi au fost înregistraţi circulând cu viteze cuprinse între 181 şi 197 km/h, pe autostrada A2 a fost depistat un şofer care circula cu 192 km/h, iar pe autostrada A3 au fost depistaţi 12 şoferi care au depăşit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 183 şi 218 km/h. "Viteza maximă a fost înregistrată la data de 28 noiembrie, când poliţiştii care acţionau pe A3 au depistat o femeie, de 29 de ani, din Zalău, conducând cu viteza de 218 km/h. Aceasta a fost sancţionată cu amendă de 2.900 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile", se arată în comunicat.
 
Toţi conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei şi le-au fost reţinute permisele de conducere pentru 90 de zile. Poliţia Română reaminteşte că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.
 
Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările