De sărbători, surprize pentru copii. Căsuţa lui Moş Crăciun se deschide la Orizont

De sărbători, surprize pentru copii. Căsuţa lui Moş Crăciun se deschide la Orizont

Pregătirile pentru sărbători sunt în grafic Foto:Arhivă Adevărul

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă au intrat în linie dreaptă şi la Călăraşi. Primăria oraşului a pregătit o serie de surprize pentru copiii dornici de a-l întâlni pe Moş Crăciun. Astfel, în perioada 17-23 decembrie, vor avea loc mai multe evenimente dedicate sărbătorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă
Astfel, în zilele de 17 şi 18 decembrie, peste 900 de elevi sunt aşteptaţi la sediul Muzeului Municipal să îl colinde pe Moş Crăciun. Tot aici, de sâmbătă, 20 decembrie, până marţi, 23 decembrie, toţi călărăşenii, de la mic la mare, au uşa deschisă la Muzeu pentru a colinda. Pentru ca atmosfera de sărbătoare să fie cât mai autentică, toată zona centrală a oraşului a fost decorată festiv. Al doilea punct fierbinte din Călăraşi, unde Primăria a pregătit surprize este Piaţa Orizont, cea mai aglomerată zonă din oraş. Aici, Căsuţa lui Moş Crăciun va fi deschisă în perioada 20-23 decembrie. În intervalele orare 9.30-13.00 şi 16.00-18.00, Moş Crăciun aşteaptă toţi copiii pentru o fotografie şi pentru a prelua scrisorile cu dorinţele lor. Moşul îi va asculta spunând poezii şi cântece şi îi va recompensa cu o surpriză dulce. Mai mult, toţi călărăşenii aflaţi în zonă vor primi ceai cald din partea autorităşilor locale.
 

Vă recomandăm şi:

O mână de ajutor de la trupa de teatru "Trepte". Spectacol umanitar pentru un băieţel grav bolnav

Campania “Fii Moş Crăciun pentru o zi!”, la a doua ediţie. Cum puteţi dona haine şi jucării pentru copiii abandonaţi

VIDEO FOTO Orăşelul lui Moş Crăciun a fost inaugurat cu focuri de artificii

Camioane cu cadouri de Crăciun de la copiii germani vor ajunge la 80.000 de copii nevoiaşi din România

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările