Cozi kilometrice pe Autostrada Soarelui. Poliţiştii au deviat traficul

Cozi kilometrice pe Autostrada Soarelui. Poliţiştii au deviat traficul

Aglomeraţie pe A2 FOTO DIGI 24

Din cauza traficului infernal, toţi cei care au petrecut pe litoral în minivacanţa de Paşte se întorc spre Capitală, poliţiştii rutieri au deviat traficul pe Autostrada Soarelui în zona podului de la Cernavodă. Coloane de maşini se întind pe kilometri întregi, iar şoferii aşteaptă zeci de minute pentru a înainta spre Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Infotrafic Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, în zona lucrărilor la partea carosabilă de pe tronsonul kilometric 155 şi 161 (Podul Cernavodă), pentru fluidizarea circulaţiei, a fost luată măsura devierii traficului, astfel că se va închide circulaţia temporar (pentru aproximativ 30 de minute) pe sensul către litoral, urmând să se circule pe două benzi pe cel către Bucureşti.

Încă de luni, de la prânz, poliţiştii au anunţat că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă). Aici, până la finalul lunii mai, traficul se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de trafic, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la fluidizare, să mărească distanţa între vehicule, iar în cazul în care încheie coloane, care încetinesc brusc, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să reducă viteza din timp, au transmis poliţiştii de la centrul Infotrafic.

Vă mai recomandăm şi:

Drama copiilor deportaţi în Bărăgan: Mâinile erau numai răni, trebuia să aducem traista plină cu bumbac

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările