Canotorii medaliaţi la Campionatele Europene, premiaţi la Guvern. Din lotul României fac parte şi două sportive de pe malul Borcei

Canotorii medaliaţi la Campionatele Europene, premiaţi la Guvern. Din lotul României fac parte şi două sportive de pe malul Borcei

Echipa României a cucerit 6 medalii FOTO Facebook/Federaţia Română de Canotaj

Canotorii medaliaţi la Campionatele Europene din Elveţia şi antrenorii care i-au pregătit au fost premiaţi la Guvern pentru performantele lor deosebite.La ceremonia de la Palatul Victoria , premierul Viorica Dăncilă i-a felicitat şi recompensat financiar pe sportivi şi antrenori pentru efortul depus şi rezultatele obţinute la concurs. Printre aceştia, şi două călărăşence.

 
Este vorba desore canotoarea Mădălina Caşu, de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Călăraşi, care a devenit campioană europeană.Aceasta a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene (CE) de seniori, găzduite de Complexul Nautic Rotsee din Lucerna (Elveţia). De asemenea, Adriana Ailincăi, legitimată la acelaşi club călărăşean, a obţinut medalia de argint la această competiţie. 
 
„Felicitări, din toată inima, fetelor! Aur românesc, după o cursă superbă şi titlu apărat de minunatele noastre fete de la opt plus unu (W8+): Cristina-Georgiana Popescu, (2) Amalia Bereş, (3) Mădălina-Gabriela Caşu, (4) Roxana Paraşcanu, (5) Beatrice-Mădălina Parfenie, (6) Iuliana Popa, (7) Maria-Magdalena Rusu, (s) Roxana-Iuliana Anghel şi (c) Daniela Druncea. România îşi confirmă tradiţia în proba-regină a canotajului, după ce anul trecut tot fetele noastre au cucerit aurul european, iar în 2017 au fost campioane mondiale la Sarasota! Ordinea finală la Lucerna: România, Marea Britanie, Rusia, Olanda. Felicitări, din tot sufletul, şi mult succes mai departe, spre Tokyo 2020! Hai, România”, a transmis Federaţia Română de Canotaj.
 
41 de sportivi romani şi 11 echipaje au participat la Campionatele Europene de canotaj din Elveţia, unde au cucerit şase medalii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: