Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată pe 18 octombrie

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată pe 18 octombrie

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi va avea loc pe 18 octombrie FOTO Adevărul

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi organizează vineri, 18 octombrie, Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţii promoţiei 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
"Evenimentul va facilita cunoaşterea pieţei muncii şi a ofertelor venite din partea mediului economic călărăşean de către persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi a beneficiilor/subvenţiilor financiare acordate din bugetul asigurărilor de şomaj. În acest context, invităm la această acţiune toţi absolvenţii promoţiei 2019 aflaţi sau nu în evidenţa instituţiei noastre, precum şi agenţii economici care doresc să ofere o şansă pe piaţa muncii acestor tineri.
 
Deşi este o acţiune destinată proaspeţilor absolvenţi, orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă este binevenită, agenţia oferind locuri de muncă şi pentru persoanele cu experienţă", a anunţat AJOFM Călăraşi.
 
Agenţii economici care doresc să participe la bursa locurilor de muncă în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi la telefon: 0242/318.376 sau e-mail : ajofm@cl.anofm.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările