Bilanţ negru de Crăciun. Poliţie: 27 de persoane au decedat în tragedii rutiere

Bilanţ negru de Crăciun. Poliţie: 27 de persoane au decedat în tragedii rutiere

Accidentul de pe DN2 din prima zi de Crăciun a fost provocat de o depăţire neregulamentară FOTO ISU Ialomiţa

Poliţia Română a anunţat, vineri, că în a doua zi de Crăciun s-au înregistrat 15 accidente grave de circulaţie, în urma cărora 8 persoane au decedat, iar 12 au fost grav rănite. Bilanţul total al persoanelor care au murit în accidente de circulaţie, de Crăciun, a ajuns la 27.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
”Ieri, la nivel naţional, s-au produs 15 accidente grave de circulaţie, în urma cărora 8 persoane au decedat, iar 12 au fost grav rănite”, a anunţat, vineri dimineaţă, Poliţia Română. Poliţiştii au precizat că au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 118 infracţiuni la regimul rutier.
 
Au fost reţinute 362 de permise de conducere şi retrase 56 de certificate de înmatriculare.
 
Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au prezentat, joi, într-o postare pe Facebook, un bilanţ al accidentelor din ultimele 48 de ore - 44 de accidente, 19 persoane decedate şi 33 grav rănite. "Este foarte mult, este extrem de mult!", arată aceştia, îndemnându-i pe şoferi să respecte regulile rutiere.
 
Una dintre tragedii a avut loc în prima zi de Crăciun pe DN2. Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite, miercuri după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal în judeţul Ialomiţa. Din primele informaţii, cauza accidentului ar fi o depăşire neregulamentară. Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie, unul dintre răniţi fiind preluat de elicopterul SMURD pentru a fi dus la un spital din Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: