Au început lucrările pentru reţeaua de canalizare de pe strada Sf. Nicolae

Au început lucrările pentru reţeaua de canalizare de pe strada Sf. Nicolae

Valoarea investiţiei realizate de Primărie se ridică la 36.000 de euro FOTO Facebook/PMC

Pe strada Sf.Nicolae, tronsonul cuprins între I.H.Rădulescu şi Dobrogei, au început lucrările pentru realizarea unui sistem de canalizare pentru preluarea apelor menajere şi pluviale în lungime totală de 188 m.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Primăriei Călăraşi, lucrarea porneşte de la prima gospodărie de pe aleea betonată din spatele Bisericii Sf.Nicolae până la intersecţia cu str.Dobrogei, cu sens de curgere de la str I.H.Rădulescu la str.Dobrogei.
 
Astfel, pe această reţea se vor realiza 5 cămine de vizitare şi pentru preluarea apelor uzate de la gospodării şi agenţi economici, 12 racorduri cu 12 cămine de racord în lungime totală de 73 m, precum şi 8 guri de scurgere pentru preluarea apelor pluviale. În noua reţea de canalizare se vor executa racorduri pentru toate gospodăriile şi agenţii economici care nu sunt racordaţi la sistemul de canalizare menajeră existent, racorduri ce se vor face până la limita de proprietate unde se va amplasa căminul de racord. Valoarea contractului este de 171.886 lei, inclusiv TVA (aproximativ 36.000 euro).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările