Atelier de creaţie dedicat sărbătorilor Pascale la Muzeul Dunării de Jos

Atelier de creaţie dedicat sărbătorilor Pascale la Muzeul Dunării de Jos

Atelier de încondeiat ouă la muzeu FOTO MDJ

Muzeul Dunării de Jos Călăraşi vă invită să participaţi, în perioada 26-28 aprilie, la Atelierul de creaţie care se va desfăşura la Secţia Arheologie (Demisolul Consiliului Judeţean), între orele 09.00-12.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

La acest atelier de lucru, dedicat Sărbătorilor Pascale, sunt invitaţi să participe toţi cei care doresc să decoreze ouă pentru zilele de sărbătoare.
 
Programările se fac la numărul de telefon 0746.051.267. Grupurile vor cuprinde maxim 20 persoane, ir preţul de participare este de 2 lei/persoană/atelier.
 
Datorită contextului epidemiologic actual, activităţile se vor derula respectând condiţiile impuse de pandemia de Covid-19. Toţi participanţii vor păstra o distanţă de cel puţin 1 m faţă de celelalte persoane şi vor purta mască de protecţie. Muzeul va pune la dispoziţia participanţilor doar materiale dezinfectante. În acelaşi timp, nu vor putea participa la activităţi persoanele care prezintă febră, tuse sau rinoree. 
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările