Aglomeraţie pe A2: Două accidente, cu patru maşini implicate, în zona Drajna

Aglomeraţie pe A2: Două accidente, cu patru maşini implicate, în zona Drajna

Aglomeraţie pe A2 FOTO News.ro

Traficul rutier este aglomerat, sâmbătă, pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Drajna, judeţul Călăraşi, pe sensul către litoral, în urma a două accidente rutiere în care au fost implicate patru maşini. Conform poliţiştilor, nu sunt persoane rănite.

 
Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, două accidente au avut loc pe A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 101, în zona localităţii Drajna, judeţul Călăraşi.
Patru vehicule au fost implicate în cele două evenimente rutiere. La ora transmiterii acestei ştiri, autoturismele sunt staţionate pe banda de urgenţă, însă în zonă s-a format aglomeraţie. Nu au fost persoane rănite.
 
Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să se asigure la schimbarea benzii de deplasare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: