Adrian Streinu-Cercel, despre vârful pandemiei de coronavirus. Ce spune despre când vom putea ieşi din case

Adrian Streinu-Cercel, despre vârful pandemiei de coronavirus. Ce spune despre când vom putea ieşi din case

Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală FOTO Adevărul

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecţioase "Matei Balş", a declarat duminică seară la Antena 3 că ar mai fi nevoie de încă 8 săptămâni de stat în casă din cauza pandemiei de coronavirus şi că înainte de începutul lunii iunie nu ar fi indicat ca restricţiile de circulaţie să fie relaxate.

 "Data de 15 mai înseamnă vârf al incidenţei. Eu spun că avem nevoie de încă opt săptămâni pentru a rezolva problema", a declarat managerul Institutului de Boli Infecţioase "Matei Balş", Adrian Streinu-Cercel., care susţine că singura soluţie pentru a scurta durata restricţiilor o reprezintă adoptarea unor măsuri mult mai drastice.
 
Bilanţul cazurilor de infectare cu noul coronavirus pe teritoriul României a ajuns deja la pragul de 3.864. Încă cinci persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul celor decedaţi din această cauză ajungând în prezent la 156, informează luni Grupul de Comunicare Strategică. Este vorba despre trei bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 66 şi 72 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: