VIDEO Pregătiri pentru deschiderea ştrandului Tineretului. Tarifele au rămas neschimbate

VIDEO Pregătiri pentru deschiderea ştrandului Tineretului. Tarifele au rămas neschimbate

La ştrandul din Buzău, pregătirile sunt în toi. S-au revopsit bazinele, au fost renovate terenurile de sport şi locurile de joacă pentru copii. Totodată, au fost înlocuite toate băncuţele, dar şi nisipul de jur împrejurul celor două bazine. Înainte de deschiderea oficială din weekend, au mai rămas de efectuat ultimele operaţiuni de cosmetizare în perimetrul ştrandului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pe lângă cele două bazine, cei care aleg ştrandul municpalităţii pot opta şi pentru sport în aer liber. 
 
Sunt pregătite terenurile de fotbal şi tenis de cîmp, dar şi câteva mese noi de ping-pong, donate de o firmă care comercializează echipamente sportiv.
 
A fost amenajat şi un punct sanitar de prim-ajutor, unde voluntari de la Crucea Roşie vor oferi, la nevoie, asistenţă medicală.
 
Tarifele de acces în ştrand au rămas ca anul trecut. 5 lei costă biletul de intrare pentru adulţi şi 2 lei pentru copii.
 
Nici pescarii nu au fost uitaţi. Pentru o zi petrecută pe luciul lacului din Parcul Tineretului, pasionaţii trebuie să scoată din buzunar 10 lei. Pensionarii sunt taxaţi doar cu 5 lei. Deschiderea oficială a ştrandului va avea loc sâmbătă dimineaţă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: