VIDEO Poliţia Locală coordonează traficul în centrul Buzăului, după modificările intrate miercuri în vigoare

VIDEO Poliţia Locală coordonează traficul în centrul Buzăului, după modificările intrate miercuri în vigoare

Miercuri, în centrul municipiului Buzău, au avut loc mai multe modificări privind traficul rutier. Pe scuarul de pe Aleea Trandafirilor, la intersecţia cu strada Tudor Vladimirescu, a fost montată o instalaţie semaforizată, pentru a se efectua virajul la stânga dinspre Aleea Trandafirilor către Primărie, cu corelarea celorlalte relaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Primăria aduce la cunoştinţă aplicarea din data de 17 mai 2017 a unor măsuri privind fluidizarea circulaţiei rutiere în zona centrală a municipiului Buzău. 
 
Astfel, prin instalarea pe scuarul de pe Aleea Trandafirilor, la intersecţia cu strada Tudor Vladimirescu, a unei instalaţii semaforizate, se va putea efectua virajul la stânga dinspre Aleea Trandafirilor către Primărie, cu corelarea celorlalte relaţii.
 
A fost decisă, de asemenea, modificarea priorităţii de circulaţie a autovehiculelor în intersecţia străzii Tudor Vladimirescu cu Bulevardul Nicolae Bălcescu.
 
Ma precis, va fi ”Drum cu prioritate” segmentul din Bulevardul Bălcescu, dinspre intersecţia cu Unirii către Palatul Comunal, pierzând astfel prioritatea autovehiculele care circulă dinspre Hotel Pietroasa către Primărie.
 
”Recomandăm conducătorilor auto să respecte în trafic indicaţiile agenţilor de politie locală din cadrul Servicului Circulaţie şi Disciplină Rutieră şi indicatoarele rutiere, iar pietonilor să traverseze numai prin locurile marcate corespunzător, după o temeinică asigurare, să evite pe cât posibil deplasarea pe partea carosabilă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Buzău.
 
    
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: