VIDEO Magicianul Robert Tudor, vrăjit de frumuseţile din Munţii Buzăului. A locuit într-un camping din Gura Teghii

VIDEO Magicianul Robert Tudor, vrăjit de frumuseţile din Munţii Buzăului. A locuit într-un camping din Gura Teghii

În ultimii ani, râul Buzău a devenit un loc preferat de pasionaţii de rafting. În zona din aval de barajul de la Siriu, apa curge mai repede, fiind pompată din turbine, oferind cele mai tari senzaţii.

 
Acesta este motivul pentru care, mai ales în weekend, pasionaţi de rafting vin din toate colţurile ţării pentru a se aventura pe râul Buzău. 
 
Pentru că toate aceste momente sunt şi filmate cu telefonul mobil sau chiar cu camere profesionale, aproape că nu este săptămână ca pe site-ul Youtube să nu apară un filmuleţ cu amatori de rafting care se aventurează pe râul Buzău. 
 
Un asemenea clip a fost postat, recent, de către magicianul Robert Tudor. Şi-a luat toată familia şi s-a cazat la un camping amenajat între localităţile Vadu Oii şi Varlaam. 
 
Magicianul a rămas surprins de peisaj, dar şi de condiţiile găsite în campingul aflat pe malul râului Bâsca.
 
În acelaşi clip postat pe Youtube, magicianul Robert Tudor arată cum a experimentat senzaţia raftingului pe râul Buzău.
 
Mulţi dintre turişti vin la Nehoiu pe cont propriu, dar, de câţiva ani, şi în cadru organizat. Asta pentru că în Nehoiu, dar şi în localităţile din zonă, apărut şi asociaţii de profil care se ocupă cu promovarea acestui sport, prin site-uri dedicate, apoi cu cazarea şi oferirea de cursuri de rafting celor interesaţi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările