VIDEO Ce se întâmplă când fostul şi actualul iubit se întâlnesc. Bătaia cu pumni şi picioare în plină zi, filmată de la un balcon

VIDEO Ce se întâmplă când fostul şi actualul iubit se întâlnesc. Bătaia cu pumni şi picioare în plină zi, filmată de la un balcon

O bătaie zdravănă între doi bărbaţi şi o femeie, pe o stradă intens circulată din Buzău, a fost filmată joi la prânz dintr-un bloc de pe Bd. Unirii Sud. Pe înregistrare se vede cum tânăra care ţipa şi încerca să îi despartă pe bătăuşi a fost trântită pe asfalt. Spiritele s-au calmat înainte să apară o dubă a poliţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toată scena s-a produs pe trotuarul din dreptul magazinelor Sanitas, de pe Unirii Sud, sub privirile nepăsătoare ale unor trecători aflaţi la mică distanţă. Unul dintre martori pare chiar că asistă la un spectacol, spijinit cu braţele de o balustradă.
 
Pe filmarea postată de Cristina C. pe Facebook apare şi un cărucior gol, din care copilul unuia dintre cuplurile implicate în incident a fost luat în braţe de o altă femeie chiar înainte de izbucnirea scandalului.
 
Un echipaj de poliţie de la ordine publică a ajuns repede la intervenţie, conform autoarei filmării, pentru a aplana disputa dintre tineri. Martorii spun că bătăuşii sunt fostul şi actualul concubin al femeii care încerca să-i despartă.
 
 
Rivalii au dat nas în nas, ambii cu partenerele lor, s-au înjurat, iar de aici au urmat îmbâncelile şi pumnii.
 
Pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, protagoniştii altercaţiei, inclusiv femeia, au fost sancţionaţi cu câte 1.500 de lei. Tânăra refuză să depună plângere împotriva fostului iubit.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările