Vânzătoare atacată cu un cuţit de un client nemulţumit. Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă

Vânzătoare atacată cu un cuţit de un client nemulţumit. Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă

Magazinul fusese cumpărat recent de familia victimei

O buzoiancă de 41 de ani, proprietara unui magazin din satul Cuculeasa, comuna Ziduri, a ajuns la spital după ce a fost tăiată de un client nemulţumit că nu a primit băutură pe datorie. După atac, agresorul a mers acasă unde ar fi încercat să-şi ia viaţa cu acelaşi cuţit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victima a fost rănită la gât şi la cap de bărbatul de 36 de ani, cunoscut consumator de băuturi alcoolice.

Cei doi au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la UPU. Femeia este în stare stabilă, la fel şi agresorul care are răni în zona toracelui. 

„La U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate două persoane care au suferit leziuni în urma unei agresiuni. Este vorba despre o femeie în vârstă de 41 de ani şi de un bărbat în vârstă de 36 de ani.Femeia a suferit plăgi prin înjunghiere la nivelul scalpului si gâtului iar bărbatul a suferit plăgi, prin înţepare, la nivelul toracelui stâng. Cele două victime sunt stabile, conştiente, în curs de investigaţii”, precizează Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al SJU Buzău.

Vom reveni cu amănunte.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările