Un microbuz cu pelerini din Râmnicu Sărat a fost implicat într-un accident, în drum spre moaştele Sfintei Parascheva

Un microbuz cu pelerini din Râmnicu Sărat a fost implicat într-un accident, în drum spre moaştele Sfintei Parascheva

Un microbuz cu 15 pelerini din Râmnicu Sărat, care mergeau la Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, a fost implicat într-un accident de circulaţie pe DN 2 E85, în Vrancea. Şoferul unui autoturism ar fi făcut o manevra de întoarcere, fără să se asigure, în faţa microbuzului. Singurul rănit în urma impactului a fost chiar bărbatul vinovat de accident.


Accidentul s-a produs vineri dimineaţă în jurul orei 10.00, pe raza comunei vrâncene Urecheşti. Un microbuz, ce se deplasa pe  DN 2 E 85 către Iaşi, nu a mai putut evita impactul cu un autoturism din faţa sa şi al cărui şofer a efectuat o manevra de întoarcere fără să se asigure. 

În microbuz se aflau 15 persoane, din Râmnicu Sărat, care mergeau la Iaşi, în pelerinaj la moaştele Sfântei Cuvioasa Parascheva. Din fericire, nicio persoană din microbuz nu a fost rănită, oamenii primind îngrijiri la faţa locului de la medicii de pe ambulanţă. În urma impactului, şoferul autoturismului a fost rănit şi transportat la spital.citeste totul despre: