Un hoţ a reuşit să iasă cu electronice mari dintr-un mall buzoian, cinci zile la rând

Un hoţ a reuşit să iasă cu electronice mari dintr-un mall buzoian, cinci zile la rând

Arhivă

Poliţiştii l-au încătuşat pe autorul mai multor furturi de electronice dintr-un mall buzoian, fapte săvârşite de cinci ori, în zile consecutive. De fiecare dată, individul a ieşit cu câte un produs electronic fără să fie observat de personalul magazinului.

Ştiri pe aceeaşi temă


Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au reţinut pentru 24 de ore principalul bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt dintr-o societate comercială.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că, un tânăr de 20 de ani din Merei, profitând de neatenţia angajaţilor, ar fi sustras în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021 produse electronice – unităţi centrale de calculator, monitoare, jocuri electronice, în valoare de aproximativ 13.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat societăţii păgubite. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările