Trei judeţe de la Curbura Carpaţilor încheie un parteneriat pentru dezvoltarea turismului

Trei judeţe de la Curbura Carpaţilor încheie un parteneriat pentru dezvoltarea turismului

Arhivă

Judeţul Buzău a făcut un nou pas în realizarea unui parteneriat cu judeţele Vrancea şi Prahova, pentru dezvoltarea unor investiţii teritoriale integrate în cele trei judeţe.

Ştiri pe aceeaşi temă


Consiliul Judeţean Buzău şi-a desemnat în cadrul unei şedinţe extraordinare reprezentanţii în Consiliul director al asociaţiei de dezvoltare intercomunitară ce reuneşte cele trei judeţe. 

Este vorba despre preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, şi de Liliana Nicolae, director executiv al Direcţiei de dezvoltare regională.

În baza acestui parteneriat interjudeţean, specialiştii din Buzău, Prahova şi Vrancea vor întocmi proiecte comune ce vor fi propuse spre finanţare europeană în actualul exerciţiu financiar.

Autorităţile buzoiene spun că prin această asociere vor putea obţine fonduri europene cu ajutorul cărora pot fi fi puse în valoare numeroase obiective turistice din judeţ. 

De exemplu, Drumul Vinului şi vestitele podgorii de la Dealu Mare, pensiunile din judeţ, dar şi alte obiective ar putea fi promovate, pentru a atrage un număr mai mare de turişti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările